«Живе Телебачення» презентує 2 пісні про дорогу людини до Христа

1 травня 2024

Композиції добре підійдуть для роздумів про Страсті Ісуса перед Його Воскресінням. Публікація запланована у середу та пʼятницю 1 і 3 травня о 20:30.

«Живе Телебачення» презентує 2 пісні про дорогу людини до Христа


Пісня про людину, яка просить Господа про надію та батьківську опіку. Кожен слухач віднайде себе у тексті цієї композиції. Маленьке боже творіння шукає Творця та кличе Його із темряви війни й життєвих негараздів. У пісні-молитві виконавці шукають відповідей та просять про підтримку. Як діти.

Премʼєра — 1 травня 20:30.
Співають Анастасія Вихор і брат Нестор Височанський
Слова: Анастасія Вихор
Музика: Анастасія Вихор та Марта-Марія Пишна
режисер монтажу: Іван Довганик
оператори: Олександр Савранський і
Іван Довганик
продюсер: Марія Довганик
директор: о. Ігор Яців

«Чи ти був на Голгофі»


Відома композиція про страсті Христові на горі Голгофа. Роздуми людини про жертву Бога, який віддав свого єдинородного Сина за гріхи людства. Слухач має нагоду по-новому переосмислити страждання кожного українця сьогодні крізь призму болю Бога. Ісус також колись йшов своєю Хресною Дорогою: невинний, знесилений, зболений але незламний духом. Він йшов на смерть крізь хрест до Воскресіння. Йдемо за Ним і щоб також воскреснути.

Композицію супроводжує відеоряд, на якому скорботного Ісуса Христа, яку зняли з каплиці Боїмів у Львові для реставрації та збереження на час війни.

У камені під двометровою скульптурою Христа викарбувані слова: «Перехожий, зупинись і подумай, чи твоє страждання є більшим, ніж моє».

Премʼєра — 3 травня 20:30.
Співає Квартет Патріаршого собору:
сопрано: Гробельна Юлія,
альт: Марія Криворучишак,
тенор: Сергій Піщела,
бас: Левченко Павло,
sound: Михайло Павлюк.
режисер монтажу: Дмитро Тарадайка.
оператор: Іван Довганик
продюсер: Марія Довганик
директор: о. Ігор Яців