19-й урок. Катехитична онлайн-школа ПРОМІНЬ СВІТЛА, 15.07.2020

У cереду, 15 липня, о 16-00 розпочнеться трансляція 19-го уроку катехитичної онлайн-школи «Промінь світла». Тема уроку: "Христос посилає нам Святого Духа".

Навчання відбуватиметься через ZOOM з прямим ефіром на каналі «Живого ТБ» в мережі YouTube або сторінці «Живого ТБ» у Facebook. Зважаючи на велику кількість дітей, ми запросили до участі двох катехиток, черниць Згромадження сестер Пресвятої родини (http://zspr.org.ua/): с. Дам’яну Галущак та с. Якинту Корчевську. Сестри, відповідно до визначеної програми підготовки, проведуть 24 уроки. Уроки відбуватимуться щосереди і щосуботи о 16:00. Відповідно, програма навчання розрахована на 12 тижнів. По завершенні навчання буде іспит. Усі, хто його успішно складе, отримають сертифікат Патріаршої катехитичної комісії про завершення підготовки до першої Сповіді і урочистого Причастя.

Онлайн-школа – це спільний проект «Живого телебачення» та Патріаршої катехитичної комісії УГКЦ (https://ct.ugcc.ua/). На першому етапі заняття будуть проводитися для групи дітей, які готуються до першої Сповіді і урочистого Святого Причастя. У перспективі плануються заняття для інших вікових груп.

Підтримати «Живе телебачення» https://zhyve.tv/donate/

Дивіться також