Молебень за узалежнених та членів їхніх родин у храмі Трьох Святителів УГКЦ, Бровари

Молебень за узалежнених та членів їхніх родин (о 18:00) у цю неділю, 9 серпня, 2020 року, у Парафія Трьох Святителів УГКЦ м. Бровари, що на Київщині.

Молитва відбуватиметься перед іконою Матері Божої «Неупиваєма чаша», яку, перебуваючи у Броварах, освятив Блаженніший Любомир Гузар. Така спільна молитва за узалежнених відбувається у храмі щонеділі о 18:00. Важливо також зазначити, що за посередництвом «Живого телебачення» щоразу відбуватиметься пряма трансляція молитви. Тому молитися разом за узалежнених та їхніх рідних зможуть усі охочі.

Залежність — набута гостра потреба здійснювати якісь дії або вживати якісь речовини. У повсякденній мові термін «залежність» використовується в основному стосовно людей, які зловживають наркотиками, алкоголем, цигарками або узалежнені від азартних ігор. Проблема різного роду залежностей набула в Україні масштабів епідемії. Зараз достеменно вже ніхто не може назвати кількість людей, залежних від алкоголю, наркотиків, азартних ігор. Однак їх кількість вимірюється мільйонами, і ми щоденно зустрічаємо їх на вулицях наших міст і сіл, вони приходять на наші святкування як друзі, сусіди чи колеги по роботі, а, можливо, вони є в нашому родинному чи сімейному колі. Перше завдання християнина — молитися за таких осіб!

Підтримати «Живе телебачення» https://zhyve.tv/donate/

Дивіться також