Молитва СДМ з Тернополя

Запрошуємо молодь на всецерковну ініціативу «Молитва СДМ», якою молодь усієї нашої Церкви розпочинає готуватися до Світового Дня Молоді в Лісабоні у 2023 році.

У Тернополі 23 січня молитва триватиме з 16 до 18 години. Її провадитиме молодіжний обновлянських хор Тезе.

Знаково, що січнева молитва відбудеться в тиждень молитви за єдність християн, тож матиме особливий наголос та заклик до єдності. В рамках Ініціативи "Молитва СДМ", котру розпочинаємо цього місяця, Патріарша Комісія у справах Молоді у співпраці з єпархіяльними молодіжними комісіями, планують щомісячну молитву в різних Єпархіях та відпустових Центрах нашої УГКЦ. Метою проєкту є намір створення духовної річної формації для молоді в усій УГКЦ тематики якої висвітлюватимуть основні ідеї закладені в Молодіжний Катехизм УГКЦ "Ми йдемо з Христом". Реалізація цього проєкту, покликана відновити на місцях щомісячну молитву за молодь і з молоддю, що свого часу була запропонована як ініціатива в рамках творення Єдиного Молодіжного Простору в УГКЦ, а також сприяти творенню молитовної єдності молоді УГКЦ на глобальному рівні.

Ще однією ідеєю закладену в цю молитву, є творення «синодальної церкви» у світлі Christus Vivit, та лучення з молоддю усього світу в рамках духовної формації та приготування до Світового Дня Молоді, у Лісабоні в 2023 році (саме тому молитовні ініціативи плаується проводити кожного 23 числа місяця).

Підтримати «Живе телебачення»

Дивіться також