Молитва з Папою Франциском у Базиліці святого Петра

Зустріч. Наше життя наповнене безліччю зустрічей, які нас будують, мотивують, надихають до нових звершень, або ж засмучують, дратують та викликають негативні реакції. Ми творимо зустрічі, але водночас зустрічі творять і нас самих. Адже справжня зустріч - це не лише зіткнення поглядів, обмін словами чи обрядові потиск руки та поцілунок. Зустріч вимагає нашої уваги, нашого цілковитого перебування у часі і просторі, наших думок, слів та дій, залучення всього нашого життя. Саме так справжня зустріч стає обміном життями, даруванням себе іншому. Найінтимнішою реальністю зустрічі є молитва. Її ми можемо творити сам на сам із Небесним Отцем у глибині свого серця чи у родинному колі спільноти братів і сестер.

Саме на таку молитовну зустріч щонеділі, о 13:00 запрошує Святіший Отець. Молільники зі всього світу наживо чи за посередництвом онлайн-трансляцій відповідають на цей поклик свого духовного батька. Такою відповіддю стала онлайн-трансляція Богородичної молитви «Ангел Господній» від «Живого телебачення».

Тому запрошуємо вас на зустріч, що змінює життя людей. Запрошуємо на молитву, що єднає від серця до серця – від серця Божого і до серця ближнього.

Синхронний переклад у студії «Живого ТБ» здійснюватиме о. Тарас Жеплінський, керівник Інформаційного відділу Департаменту інформації УГКЦ.

Джерело: трансляції з Ватикану на сторінці у YouTube.

Підтримати «Живе телебачення»

Дивіться також